Tarikh Keputusan SPM 2013 diumumkan ?

Dup dap dup dap !!
Mesti calon-calon SPM 2013 sekarang tengah nervous kan..setelah berbulan duk goyang kaki kat rumah ja..tengok-tengok sekarang dah masuk pertengahan bulan MAC..kalau batch-batch SPM yang lepas , result diumumkan pada 20 haribulan something and for sure bulan MAC..mesti ramai yang tertanya bila la result SPM 2013 nak keluar kan ?

Keputusan SPM 2013 dijangka keluar pada minggu ketiga Mac 2014

Cara Semakan Keputusan SPM 2013 Menggunakan SMS

SPM No.IC AngkaGiliran dan hantar ke 15888
Contoh : SPM 96082502XXXX KC216XXXX dan hantar ke 15888

*Perkhidmatan SMS akan dibuka bermula jam 10 pagi di hari keputusan SPM 2013 diumumkan kelak
Aku pernah check spm guna sms nie..serius lambat dia balas..lambat balas tu one thing..dia balas tak kena pada waktu pulak...time tu cuak tahap gaban la jawabnya.haha..Apa pun aku nak pesan satu ja..redha dengan setiap keputusan yang akan korang dapat..ingat setiap apa yang berlaku pasti ada hikmah..mungkin korang tak dapat sekarang..InshaAllah Allah akan bagi pada masa akan datang..
#good luck semua :)  especially dekat pelajar-pelajar SMK Alor Janggus

Comments

Popular posts from this blog

#part 1 : Asasi Sains Fizikal UNIMAS

Perbezaan Kejuruteraan dan Teknologi Kejuruteraan

ibu bapa yang mengongkong anak-anak ?