Posts

Showing posts from July, 2013

mid sem exam !!

Image
29 Julai 2013bersamaan20 Ramadhan 1434
Dengan merujuk tarikh di atas bermulalah Exam Mid Sem aku untuk semester pertama ye kawan2 bila tengok balik *troll face* dekat atas teringat masa spm dulu macam tu lah aku dulu .. hehe sekarang macam mana ye ?? insyaAllah aku nak berubah :') life masa spm dulu tersangatlah berbeza dengan sekarang dengan assignment , tutorial , lab report , study , online  online ?? hehe
So berbalik kepada exam aku
Isnin - Mathematics Selasa - chemistry Rabu - physics Khamis - bahasa inggeris
so kawan2 doakan aku ye supaya aku dapat jawab dengan baik , tak gelabah beruk FYI 20 percent mid sem nie untuk final exam nanti taw satu lagi
#lepas exam aku balik kampung..hip hip hooray serius tak sabar nak balik .. sob sob




life di bumi kenyalang

18 ramadhan 1434
Alhamdulillah masih diberi peluang oleh Sang Pencipta untuk terus hidup Alhamdulillah juga aku diberi kekuatan untuk terus tabah di bumi kenyalang ini hampir 2 bulan aku di negeri orang berjauhan dengan keluarga tetapi masih dekat dengan Allah , InsyaAllah hidup di universiti bukanlah sesuatu yang mudah ujian demi ujian diberi apa yang mampu aku lakukan hanyalah berdoa kepada Nya Alhamdulillah setiap hari aku merasakan pertolongan yang diberiNya semoga Allah terus membantu aku di sini Kehidupan di bumi kenyalang mengajar aku untuk terus mendekatkan diri kepadaNya semoga akhlak ku di sini terus terpelihara