Tetamu

Friday, 21 February 2014

OH MY ENGLISH


OME ! OME ! OME ! OH MY ENGLISH !

Ni bukan cerita dekat astro tu ye..ni pasal result mid sem 2 aku...alhamdulillah result chemistry , physics , mathematics agak memuaskan..tapi spoil satu ja..paper bahasa inggeris aku..arghhhhhhhh..macam mana la boleh dapat





spoil betul la..ni mesti sumpahan lepas dapat result english SPM dulu..haha...sampai sekarang maintain ja kepala C tu..masa mid sem 1 dapat C+..final sem dapat C+..mid sem 2 ni pun kepala C..siap C- lagi..nak jugak merasa kepala B or A..tak tahu la kenapa english aku terus jatuh lepas dapat result spm tu...before spm boleh ja maintain A..mesti kecewa gila cikgu-cikgu english yang ajar aku masa dekat sekolah dulu..sorry teachers  :D..

dah la minggu depan speaking untuk muet..tak prepare apa lagi ni..mental pun tak ready lagi..nervous tu tak tahu nak letak mana..huwaaaaa...


0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Instagram