Tetamu

Thursday, 2 May 2013

lirik lagu yuna-lelaki



Sapa kat sini peminat yuna ?? kalau hampa semua peminat yuna kan kan...hi-5 dua tiga kali ... kita geng !!!  (bajet sangat mamat nie) ...haha...one of reasons aku minat kat yuna mesti laa sebab lagu-lagu dia...for me lagu-lagu yang dia cipta lain dari yang lain kan kan ?? lagi satu aku tabik kat dia even dia dah lama duk oversea tapi still bawa imej islam....



Pada pendapat aku la kan...walaupun dia tak menang banyak anugerah kat Malaysia tapi dia dah harumkan  nama Malaysia kat US oooo....eh eh...haritu dia menang AJL laa...hehe..okay okay !! back to title ...lagu terbaru dari yuna-Lelaki....aku bukan lelaki macam yuna nyanyi ya...haha..insha Allah...cara yuna sampaikan lagu nie memang best...*tabik spring bebeh*...

YUNA-Lelaki 
Kau fikir kau siapa 
Cinta ini kau buang saja 
Ku tak perlukan memori 
Dan kau tak perlu kembali 

Kau fikir ku apa 
Siang malam engkau yang punya 
Kau datang dan kau pergi 
Kau buat aku begini 

Oh lelaki 
Tak guna ku berikan semua 

Banggakah dirimu 
Kekasihmu sahabatku 
Rupanya selama ini 
Dia menaruh hati 

Kadang kala aku terfikir 
Kau berikan nya janji yang sama 
Dan kau katakan pada ku oh 
Sepuluh tahun yang lalu 
Oh lelaki 
Tak guna ku berikan semua 

(French Language)

Ini rupanya kau balas kembali 
Semua yang ku beri 
Tak pernah mencukupi 
Kau bukan lagi yang aku kenali 
Perempuan seperti ku 
Tak ingin bersamamu 

Dahulu kau bukan begini 
Kau hancurkan hati 
Ku yakin dahulu 
Kau bukan 
Kau bukan 
Kau bukan 

Oh lelaki 
Tak guna ku berikan semua 
Oh lelaki 
Tak guna ku berikan semua 
Lelaki lelaki 
Tak guna tak guna tak guna 

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Instagram