Tetamu

Sunday, 14 April 2013

test jpj lagi ~


Alhamdulillah sangat2...nie cek nak habaq mai yang cek luluih test jpj kereta !! ( loghat kedah ) ... jyeah !!! hebat tak ?? ( bajet giler mamat nie ) ...hehe...

seriously aku syukur sangat-sangat aku dapat tester pokcik-pokcik dan bukan mokcik...haha...tersangat baik lah diorang nie...double muah kat pokcik jpj....muahaha....diorang nie kasi aku lulus kot even dua kali kereta mati enjin...sekali masa test dekat bukit....huwaa !! benda yang paling aku tak suka naik bukit lah...sekali lagi kat jalan raya...haha..lawak2...terkejut beruk kot diorang bagi aku lulus jugak (jangan jeles)

*muka terkejut beruk..x mcm beruk pon :3 *


dan yang paling aku bersyukur tak perlu nak repeat...law tidak melayang 51 hinggit...dah la nak tunggu lama...dari pukul 8 sampai 3. nasib baik la aku dapat nombor 29..kira awal gak la 2..sabor je lah

perkara best/pelik/lawak yang terjadi
  • mokcik jpj tu tersepak something(nasib baik tak jatuh..orang lain x perasan kot)..hehe
  • cikgu kat ilmu baru kena marah ngan pok cik jpj (pakai mic kot)
  • ada sorang calon yang berpangkat pok cik tetiba duk cakap pasal politik (sangat annoying bebeh)
  • amoi cina tuh nak start test dah..tapi kan..bila kereta dah mula gerak~ kereta tuh gerak cam kuda kot...goyang sakan keta tuh..haha  (semua calon lain pakat gelak kot) tak baik taw !!
so tips nak lulus jpj
  • sabar yang penting
  • praktis kat rumah buat muka kesian
  • hipokrit (agak penting)
  • gedik2 sikit (girls only)
  • jangan tunjuk macho sangat (boys only)
#jangan ikut tips aku noh...haha




3 comments:

  1. congrates yer .... bestnyer mudah lulus ~

    ReplyDelete
  2. thanks ya...rezeki saya agaknya dpat tester yg baik..hehe

    ReplyDelete
  3. Wahhh. Nak repeat 51? Why so cheap???
    My driving school charge rm150 -.-
    Belajar memandu dekat mana ni?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Instagram