Tetamu

Friday, 22 March 2013

spm

kelmarin result spm dah pun umum...result aku tak gempak mana pun...apa yang aku target tak dapat..nak kekal straight A macam UPSR ngan PMR tak boleh pun...hehe...result aku ada A+ sampai C+...sesat 1 C...tak sangka aku...C+ aku bahasa inggeris...before nie trial aku A kot..haiya..1 kelas aku bi jatuh...dengan subjek sains aku ?? hmm..smua B..haha..aku expect lbh lagi sbnarnya..haha..tamak sungguh...
tapi alhamdulillah aku redha...mugkin ALLAH dah bagi kat aku time UPSR ngan PMR dulu kot...ALLAH tak bagi straight A kali nie sebab nak aku usaha lebih lagi...berubah jadi baik lagi...nasib baik mak ngan ayah aku terima result aku dengan seadanya...malam lepas dapat result siap bawa jalan2 gitu..haha...mungkin sebab aku tak frust depa pun redha je la...

so adik2 yang nak ambil spm jangan ingat UPSR ngan PMR hampa straight A boleh dpat straight A dalam SPM nah
usaha tu penting taw !!



3 comments:


  1. Salam alaik. :) ngee. .we have same story. but i got 2 c+. phy n chem.hehe. last yr ambk result. nyway. Kta ptut bsyukur kn dgn ap yg kta dpt. ^^. btul2! stret A upsr n pmr doesnt mean stret for spm too. btw, congrats for u! .

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Instagram