Tetamu

Saturday, 9 March 2013

Running Man

Korang minat tak citer korea ??  setahu aku budak-budak perempuan ja kowt yang fanatik abis dengan citer-citer korea nie.... budak lelaki yang fanatik abis ngan citer korea ??  jarang aku dengar kowt . hehe .. Aku sebagai lelaki pun minat-minat cam2 ja .. tak da la sampai tampal poster dalam bilik bagai .. huhu ... setakat nie aku tengok citer Running Man , God Of Study  , My Girlfriend iS  Gumiho ... aku tengok yang 2 ja ... jangan tanya aku sapa nama pelakon dia ... mesti fail la.. haha... kalau running man ok lagi la ...


Actually Running Man nie variety show ... serius lawak beb ..  

Kwansoo,Sukjin,Haha,Jaesuk,Jong Kook,Gary,Jihyo


running man dibintangi oleh
1. Yoo Jeasuk (Yoo-ruce Willis / Grasshopper)
2. Gary (Gae-colas Cage / Monday Boyfriend)
3. Ha-ha (Ha-roro / Ha-rad Pitt / Penguin)
4. Ji Suk Jin (Big Nose Older Brother / Impala)
5. Kim Jong Kook (Commander / Tiger)
6. Lee Kwang Soo (Kwang-Potter / Giraffe)
7. Song Ji Hyo (Mong Ji Hyo / Ace / Miss Mong / Bad Ji Hyo / Monday Girlfriend) 

Setiap episod ada misi yang berlainan..setiap episod jugak ada guest yang akan join running man..misi diorang sangatlah kreatif bagi aku...misi akhir diorang ialah mencabut tag nama setiap peserta...walaupun it's a game show tapi diorang main dengan agak santai ja..dan yang paling penting peserta running man tersangatlah sporting...

aku paling suka song ji hyo...comel kot...hehe...sorang lagi Haha...okay !! dia lawak...dengan mimik muka dia...aku dah tengok episod 63-128 kowt...banyak kan...haha..

so sapa2 yang boring boleh la google Running Man..tengok online ka..tak pun pi cari kawan2 perempuan korang yang minat citer2 korea nie...Insha ALLAH diorang ada la..hehe

1 comment:

  1. JOM JOIN SEGMEN NI
    http://penaislam2u.blogspot.com/2013/03/segmen-jalan-maya-dan-tambah-followers.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Instagram