Tetamu

Friday, 8 February 2013

menunggu ~


bila la agaknya result SPM 2012  nak keluar hah ?? dah jadi wolverine aku duk tunggu nie..hehe..
ada la khabar angin sepoi2 language lalu kot telinga aku nie yg result SPM 2012 keluar hujung bulan 2. 
21 FEB - 28 FEB .tapi pak aku kata semua tu propa ja.. al-maklum la.. PILIHAN RAYA ka apa ntah ..ada aku kisah !! hakhak.. khabar angin lagi ?? depa duk post dekat FACEBOOK yang berkemungkinan besar result keluar 20 MARCH 2013.. wah !! lambat lagi  :'(  
so moral of the story.. kita banyakkan bersabar ,selalu berdoa dan selalu  tengok tv (satgi hampa trlepas pulak nak ambil result) ... hahaha


  • doakan aku supaya dapat 9A
  • semoga remaja2 kelahiran 1995 yang awesome dapat result yang gempak nanti.. Insha ALLAH

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ops. tersalah komen guna akaun husband.

    haha

    good luck dik.

    may the better future wait for you

    ReplyDelete
  3. best kan ada perasaan menunggu tuu.. sama la dulu2... so.., all the best yaa :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Instagram